Juvederm fillersbehandling

Fillersbehandling er en volum- eller fuktbehandling ved bruk av filler, en hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen vår. Hyaluronsyre er en fuktbindende gel substans som vil hydrere og tilføre plump til området som blir behandlet. Våre eksperter i injeksjoner på Oslo Medisinske Senter bruker Juvederm, en FDA godkjent og bransjeledende filler fra legemiddelfirmaet Allergan.

Fillersbehandling kan brukes for å gjenoppbygge tapt volum, skulptere skjevheter eller fremheve ansiktets beste trekk. Våre behandlere er opptatt av et estetisk resultat, som står i harmoni med ditt ansikt. Juvederm er kjent for fillere med en myk gel substans som er lett å forme, og vil kjennes naturlig i huden din. Vi på Oslo Medisinske Senter tilbyr flere ulike behandlinger, både for deg som ønsker mer fukt, gjenoppbygge tapt volum, eller oppnå det lille ekstra plump. Varighet av fillersbehandlingen vil variere individuelt, alt etter hvilket område som behandles. Fillersbehandling er lite smertefullt, men enkelte områder med mye følsomhet vil bli bedøvet med bedøvelseskrem før behandling. Hos oss er du alltid i trygge hender.

Priser

Tinning (30 min.)

Kr: fra 4375,-

Kinnben (30 min.)

Kr: fra 4375,-

Lepper 1 ml (30min)

Kr: fra 4375,-

Hake (30 min.)

Kr: fra 4625,-

Kjevelinje (30 min.)

Kr: fra 4625,-

Nasolabiale folder (30 min.)

Kr: fra 4375,-

Marionette linjer (30 min.)

Kr: fra 4375,-

Tåregrop

Kr: fra 5250,-

Full face behandling

Kr: fra 17500,-

TIMEBESTILLING

Bestill time i dag på telefon 22 94 10 90 eller i online timebestilling!

ONLINE TIMEBESTILLING

Denne behandlingen utføres av følgende spesialister

Timebestlling
Bestill time
22 94 10 90 Bestill time
Velkommen til Oms skin!

Vi følger reglene for smittevern og gjør alt vi kan for å forebygge smitte slik at det er trygt for deg å komme på behandling hos oss.

Vi har flyttet!
Ny adresse:
Karl Johans gate 13, 0154, OSLO